sábado, 5 de noviembre de 2016

APRIMAR AMB HOMEOPATIA

Aprimar és una necessitat per a moltes persones.
Per motius estètics i per motius de salut.
Ja posats, és millor fer-ho de forma natural. Equilibrant l'organisme i no estressant-lo amb dietes descompensades o insuficients.

Si volem aprimar i no tenim problemes hormonals, necessitem tres coses:
  1. No menjar massa. És a dir, evitar l'ansietat per menjar , per picar fora d'hores. Ingerir solament la quantitat de calories que necessitem per al nostre dia a dia, i no més. Aquest “més” si es produeix, no es metaboliza i es converteix en greix en el termini de 2 a 3 setmanes.

  2. Augmentar el metabolisme. O sigui, cremar més calories. Com? Hi ha una manera simple però incòmode per a alguns: Exercici regular. Trenta minuts d'exercici 3 vegades per setmana són suficients. No val fer una marató de dues hores cada quinze dies i acabar ple de cruiximent.

  3. Per a les dones amb celulitis. Millorar la circulació i fer massatges amb drenatge limfàtic periòdicament.

Per què l'homeopatia?

Perquè pot fer per nosaltres aquestes tres coses.

En efecte, pot evitar l'ansietat per menjar i picar, haciendonos molt fàcil fer un règim, i no menjar a l'excés, sobretot fora d'hores.

També pot estimular el metabolisme. De manera que cremem més calories sense estar obligats a fer exercici. No vull dir amb això que fer exercici no sigui beneficiós; que ho és.

Per a les dones amb celulitis es fan infiltracions homeopáticas (mesoterapia) per dissoldre el greix localitzat i millorar la circulació. Són innòcues i amb molt bons resultats. La celulitis no millora amb un règim ” normal”.

I aquesta és, en definitiva, l'ajuda que l'homeopatia ens pot prestar per perdre pes de forma natural.

No hay comentarios:

Publicar un comentario