martes, 19 de septiembre de 2017

PERSEVERANÇA. QUALITAT PEL ÈXIT.

Analitzant les biografies de persones d'èxit en tots els àmbits, és fàcil veure que tots ells posseeixen en comú certes qualitats o trets del caràcter.

Aquestes són les que pretenc mostrar-te en aquesta i successives publicacions, perquè t'auto analitzis i vegis si formen part de la teva manera de ser, o per indicar-te la manera d'aconseguir-les.

Una qualitat fonamental per aconseguir els teus desitjos és la Perseverança. Insistència a treballar per aconseguir el que es desitja. No descoratjar-se davant els fracassos i insistir una vegada i una altra malgrat ells. Cal estar decidit a no cedir fins a obtenir l'èxit.

Si les persones que et coneixen et diuen que ets obstinat i tossut, és possible que ja posseeixis la qualitat de la perseverança. Només necessites canalitzar-la adequadament.

Si no la posseeixes, la clau consisteix a conrear una voluntat ferma i a actuar.

Tomas Edison va fracassar centenars de vegades abans d'aconseguir que la seva bombeta elèctrica funcionés. Però va aprendre dels seus fracassos i va actuar una vegada i una altra sense descoratjament fins que ho va aconseguir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario