viernes, 10 de febrero de 2017

PSICOLOGIA QUANTICA

El títol els semblarà una parrafada estranya.  Doncs no.  Només és fruit de la unió entre el sistema de Biorresonancia quàntica Quàntum- Scio i la psicoteràpia.

Aquesta unió permet reduir substancialment la durada de qualsevol psicoteràpia i, per tant, reduir la quantitat de visites al psicòleg. Per què ?

Perquè el Quàntum ens permet penetrar en certs nivells del subconscient i desvetllar-los.  Una vegada desvetllats els patrons de conducta erronis, podem tractar-los doblement.

D'una banda, amb les tècniques de psicoteràpia convencionals.  I per un altre, amb Biorresonancia.  És a dir amb energia electromagnètica que destrueix aquests patrons negatius.

Així doncs, amb un tractament doble, reduïm la durada de la teràpia a la meitat .

 Els sona a ciència-ficció ? Doncs una altra vegada no. La física quàntica és alguna cosa que es va iniciar fa diverses dècades i que ha donat molts fruits. D'entre els diversos aparells moderns que funcionen segons les lleis de la física quàntica, potser el més familiar i més utilitzat per tots és el telèfon mòbil o cel·lular.

Encara així, paradoxalment, no es parla de la física quàntica a les nostres universitats.  I això que és la ciència del futur...  Però això és figues d'un altre paner.....

No hay comentarios:

Publicar un comentario