jueves, 2 de marzo de 2017

VIURE BE FINS ALS CENT ANYS

Els xinesos s'han convertit, des de 1950 fins avui, en el poble més lonjevo del món. Es pensava que això era a causa de la seva alimentació baixa en grasses animals. Però no. Perquè aquesta escalada cap a la longevitat es va disparar dramàticament a partir de 1950 fins avui, quan van començar a menjar més carn. És a dir, més grassa animal. Encara que a l'excés és perjudicial, el greix en la proporció justa és saludable i necessària. Massa poc també és perjudicial.

Aquí tenim la dieta mediterrània, que també és molt saludable. Així doncs, el primer punt és una bona, sana i adequada alimentació, com les quals proposem en els nostres tractaments antiaging (antienvejecimiento)

El segon punt és l'exercici. Moderat. No cal anar a un gimnàs. Solament caminar, pujar i baixar les escales a peu, portar pesos quan l'ocasió ho requereixi (la compra, per exemple). El moviment de ròtula ( pujar escales, bicicleta) és molt interessant i beneficiós a partir de certa edat.

El tercer punt, i per a alguns autors, el més important, és l'actitud mental. Aprendre coses noves, tenir relacions socials, estimar a la gent i a les coses, tenir la confiança absoluta que es van a superar tots els reptes que ens posi la vida i que ens posem nosaltres mateixos, malgrat l'edat. Sense excuses. Vè. té l'edat que té la seva ment. En la nostra consulta de psicoteràpia i de medicina natural li donem les claus psíquiques i biològiques perquè arribi als cent anys. Les que valen per a Vè. No per al seu veí. Perquè afegeixi vida als anys, i no només anys a la vida. Pregunti'ns i li informarem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario