jueves, 22 de marzo de 2018

¿ TENS COR ?

És clar. Saps que el tens. Si no, estaries mort / a. Ho saps. Però, ho sents?

No para ni un instant. Ni de dia ni de nit. Si parés, estaries mort / a.

. És l'òrgan més important. És el Rei. És especial.

 Té un camp electromagnètic milers de vegades més potent que el cervell, que es canalitza a través de les mans, i s'estén a uns 3 metres al voltant del cos físic. Si abraces a algú, els camps magnètics cardíacs de les dues persones es fonen per un moment ..I llavors ho sents.

Té un sistema nerviós independent del sistema nerviós central, i canvia en funció del teu estat emocional. Fixa't: 'La òrgan del "sentiment" té intel·ligència pròpia! Ningú mor d'un atac de pànic, perquè quan els estímuls que rep del cervell són exagerats i comença a bategar massa de pressa, es desconnecta d'ell, utilitza el seu propi sistema nerviós i s'autoregula. Fantàstic!.

És inusual i extremadament rar que algú tingui càncer al cor.

Un cor sa ha d'estar en "estat de coherència" que consisteix en una aliança harmònica entre el ritme cardíac i el respiratori, i es pot mesurar amb l'actual tecnologia. L'ansietat ens  allunya insistentment de l'estat de coherència. La pau i l'amor ens hi apropen.

Has de tenir cura del teu cor. Amb alimentació adequada i exercici suficient. Però també amb emocions positives, com l'amor, el perdó, l'agraïment, la bondat, la pau ...

 Has d'evitar els menjars tòxics, però també les emocions tòxiques com l'estrès, l'ansietat, l'agressivitat, la gelosia, l'enveja, l'odi .... A poc a poc ... sense pressa...pero fes-ho.

Sent i cuida el teu cor perquè ell et cuida i et dóna la vida. Si no ho fas, un bon dia, sense previ avís, es pararà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario