lunes, 4 de febrero de 2019

ARANYES VASCULARS

Les aranyes vasculars són aquestes petites venetes que apareixen a les cames

Si es troben en poca quantitat, passen desapercebudes.

El problema sorgeix cúan van augmentant a poc a poc. Bàsicament en les dones propenses, que a més solen tenir mala circulacio, retenció de líquids i cel·lulitis.

Per què apareixen? No importa l'edat. Les causes solen ser múltiples. Entre elles trobem l'herència, la mala circulació de la sang i el sedentarisme, romanent llargues estones de peu sense caminar.

Per prevenir-les es poden pendre alguns productes naturals antivaricosos, com per exemple l'hamamelis. Es pot acabar la sessió de neteja diària amb una dutxa freda a les cames d'un minut de durada. Això fa que les venes es contreguin pel fred, buidant més ràpidament el seu contingut en sang. Sempre que sigui possible, a l'estar assegut, és recomanable posar els peus en alt, recolzats en un puf.

La bona notícia és que en Medinatur podem eliminar aquestes venetes de les cames en poques sessions, de manera definitiva. Si aquest es el seu problema, ara és el moment d'actuar, ja que és un tractament poc recomanable en èpoques de platja, amb molta exposició al sol. La primera visita informativa es gratuita..Truqui al 934359011 i no es penedirà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario